Over ons

Van Ancum Hoogendoorn BV is hét advies- en ontwerpbureau voor woningcorporaties, institutionele beleggers, projectontwikkelaars, bedrijven en VVE's. Of het nu gaat om aanpassing, verbetering of nieuwbouw van gebouwen, het beheer hiervan of andere gerelateerde vragen: onze medewerkers zetten hun kennis en ervaring graag in om het maximale resultaat voor u te bereiken. Ons kantoor is centraal gelegen in 't Gooi te Hilversum.

5 redenen om voor Van Ancum Hoogendoorn te kiezen

Compleet advies voor onroerend goed
Van Ancum Hoogendoorn heeft een ruime ervaring op het gebied van beheer, verbetering en aanpassing van bestaand onroerend goed. Disciplines die wij in huis hebben zijn: haalbaarheidsstudies, advisering op bouw- en woontechnisch gebied, strategisch voorraadbeleid, advisering op financieel gebied, bouwtechnische wet- en regelgeving, bouwplanontwikkeling, bouwmanagement en uitvoeringsbegeleiding.

Ontwerp én uitvoering
Van Ancum Hoogendoorn kan u niet alleen adviezen geven over uw vraagstelling, wij kunnen deze adviezen ook omzetten in concrete plannen. Binnen ons bureau worden (bouw)plannen voorzien van impressies, bouwkundig tekenwerk, het aanvragen van de benodigde omgevingsvergunningen, een (stabu) bestek, een bouwkostenraming, etc. daarnaast helpen wij u met het verzorgen van aanbestedingen alsmede begeleiding tijdens de uitvoering van uw bouwproject. Kortom: u kunt bij ons terecht voor het gehele traject.

Ons werk spreekt voor zich
Beelden zeggen meer dan woorden. Laat u overtuigen door de kwaliteit van ons werk: onder projecten vindt u door ons uitgevoerde projecten. Al onze klanten zijn dan ook referenties. Neemt u gerust contact op met ons voor een actuele lijst.

Bouwkundige dienstverlening op maat
Door onze jarenlange ervaring en deskundige medewerkers, zijn wij in staat om klantgerichte dienstverlening te leveren. Wij stemmen onze diensten en werkzaamheden graag met u af en gaan altijd voor de beste kwaliteit.

Duidelijke communicatie
Wij houden van duidelijke communicatie. Bij van Ancum Hoogendoorn kunt u rekenen op heldere taal en goede informatievoorziening tijdens het gehele traject.