Nieuws

>> - MAART / APRIL 2013 - Basisschool Het Mozaïek geopend genomineerd voor Hilversumse Architectuurprijs -

Het gebouw - uit de projecthistorie van Baddy Hartman - hebben wij het afgelopen jaar voltooid.

Lees meer over dit gebouw op onze projectpagina 

Lees via deze link meer op de website van de Hilversumse Architectuurprijs

 

>> - Strategisch vastgoedadvies door Van Ancum Hoogendoorn BV -

In deze dynamische tijd is een veelgehoorde vraag; Wat te doen met mijn gebouw? Wordt het kort- of lang doorexploiteren, renoveren, herbestemmen, sloop- nieuwbouw of afstoten...

Door onze jarenlange ervaring met renoveren en herbestemmen van bestaand vastgoed, evenals onze deskundigheid op het gebied van bouwkosten en de markt zijn wij in staat om u op diverse vlakken te ondersteunen bij het nemen van de juiste beslissing.

Naast het inventariseren van de gebruikersmogelijkheden en bouwtechnische staat van uw vastgoedobject kunnen wij verschillende exploitatiescenario's formuleren en calculeren.

Door onze overzichtelijke manier van inspecteren, rapporteren en adviseren bieden wij u een helder en duidelijk advies, afgestemd op uw specifieke wensen.

Neemt u gerust vrijblijvend contact met ons op voor een oriënterend gesprek!

 

>> MEI / JUNI 2012 - Ericastraat in magazine Nationaal Restauratiefonds -

In Detail is het magazine van het Nationaal Restauratiefonds.In het laatst uitgekomen nummer is een artikel opgenomen betreffende de Rijksmonumenten in de Ericastraat e.o. te Hilversum. Van Ancum Hoogendoorn BV voorziet de eigenaar van dit complex regelmatig van adviezen met betrekking tot de monumentale status.

Leest u het artikel via deze link op de website van het Restauratiefonds

 

>> APRIL 2012 - BIM & 3D tekensoftware -  

BIM: een veel genoemde ontwikkeling in bouwend Nederland anno 2012. Het Building Information Model (Bouw

Informatie Model) gaat een steeds grotere rol spelen.

In plaats van het traditionele 2D tekenwerk worden bouwprojecten gemodelleerd in een 3D model en kunnen aan de bouwdelen diverse informatiedragers worden gekoppeld, zoals technische informatie, tijd (4D) en kosten (5D)

Om u breder van dienst te kunnen zijn heeft Van Ancum Hoogendoorn sinds april 2012 de beschikking over 3D tekensoftware, een applicatie welke beschikt over alle benodigde faciliteiten om een BIM model te kunnen realiseren. Daarnaast beschikt ons programma over renderingsmogelijkheden om een 3D visualisatie van uw project te kunnen genereren.

 

 

>> 8 DECEMBER 2011 - Projectenboek ontwikkelingsbedrijf 2011 -

Het ontwikkelingsbedrijf van de gemeente Amsterdam heeft ook dit jaar weer haar projectenboek uitgebracht waarin diverse bouwprojecten uit het jaar 2011 worden gepresenteerd.

Ons project "Renovatie complex N46" in de Czaar Peterbuurt is in dit boek opgenomen, Op de pagina van het Ontwikkelingsbedrijf meer informatie .

 

>> 1 DECEMBER 2011 - Overname werkzaamheden architectenbureau Baddy Hartman BNA -

Vanaf 1 december j.l. heeft Van Ancum Hoogendoorn BV de lopende projecten alsmede het personeel van architectenbureau Baddy Hartman BNA overgenomen.

In de afgelopen jaren hebben wij aan architectenburo Baddy Hartman geregeld bestekservice en kostendeskundigheid geleverd. Op die manier waren wij, vaak in een vroeg stadium, al betrokken bij de projecten die op dit moment in uitvoering zijn of gaan.

Wij danken de familie Hartman dat zij ons - na het overlijden van Baddy Hartman - het vertrouwen heeft gegeven om de lopende werken van Baddy te mogen voltooien.